Labdarúgás - Megye I.

2020.06.25. 16:04

Kulcsembereket veszít a szeghalmi csapat

A megyei labdarúgó-csapatok többsége még nem kezdte el a nyári felkészülést, a holtidő pedig jó alkalmat teremt a keretben tervezett változások végrehajtására.

G. P.

Szinte mindenhol „mozgásban” van az állomány, ezúttal Szeghalomról, Mezőkovácsházáról és Méhkerékről szolgáltatunk friss információkat.

Két tapasztalt játékosáról is le kell mondania a Szeghalmi FC megyei I. osztályú labdarúgó-csapatának. Magánéletbeli változások miatt távozott a kék-fehérek 29 éves kapusa, Kapusi Gergely és a csapatkapitány, Veres Zsolt (32). A hálóőr hazaköltözött Budapestre, ott keres magának új együttest, a rutinos védő pedig tűzoltóként kérte az áthelyezését Érdre, amit az elöljárói akceptáltak, így az őszt szintén valamilyen fővárosi, vagy agglomerációs gárdában kezdheti el. A hírek szerint nem csak kettejüket kell majd pótolniuk a sárrétieknek, mivel megyei szinten is kapósak a játékosaik.

A nyári felkészülés megkezdése előtt két héttel egyetlen új embere és két távozója van a Mezőkovácsházi TE megyei II/A csoportos együttesének. A zöld-fehérekhez tart Gádorosról a 20 éves középpályás, Györgyi Zoltán, érzékeny veszteség viszont, hogy hazatért Kunágotára a gólkirály, Multyán Csaba (35), illetve egy szezon után visszatért a mezőhegyesi nevelőklubjába, a középpályás, Zsilák Máté (23 éves).

Egy évnyi „szomszédolás” után hazatérnek a Méhkerék dobozi „légiósai”. A védő Szabó Attila (25) és Szabó László (29), valamint a középpályás Mészáros Zoltán (28) a csonka szezonban játszott a határ mentieknél, ahol mindannyiuknak fontos szerepe volt abban, hogy a 4. helyen zárt a kék-fehér alakulat. A megyei II/A csoportban érdekelt doboziak további játékosokkal tárgyalnak, de távozóik is biztosan lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában