Labdarúgás

2020.06.14. 11:13

Kapósak az OMTK-ULE labdarúgói

Tovább fiatalodhat nyáron az Orosházi MTK-ULE 1913 megyei I. osztályú csapata.

G. P.

– Több játékosunkat is invitálják a riválisok, illetve akadnak olyanok, akik a fővárosban, vagy annak környékén képzelik el a jövőjüket – mondta Buza Barnabás vezetőedző. – A kapus Lévai Balázs pár hónapja Budapesten vállalt munkát, Marunák Leventét és Tóth Krisztiánt pedig egy sor egyesület keresi, így a rutinos Szabó Peti mellé bizonyára igazolnunk kell majd egy hálóőrt.

Barna Márton az érettségit követően a fővárosban tanul tovább, és az érdi NB III.-as csapatban próbálkozhat helyet követelni magának. A mezőnyben küszöbön áll Simon Róbert, Deli Lajos és Kukovecz Dániel távozása is.

Egyetlen új játékos érkezéséről is említést tett az edző.

– Az első újonnan érkező a Csabacsűd 25 esztendős középpályása, Kasik Márk lesz. További igazolásokat is tervezünk Kvasznovszky Józseffel, akivel közösen irányítjuk majd a csapatot, és újabb saját nevelésű fiatalok is bemutatkozhatnak majd a megye egyben – tette hozzá Buza Barnabás.

Kérdés, hogy mi lesz majd a Rákóczi csapatával, amely első helyen zárt a II. osztály B-jelű csoportjában és akár a második vonalba is feljebb léphet.

– A napokban volt egy közgyűlés, amely megerősítette a gárda további létjogosultságát. A szakmai munka vezetését illetően Kormányos Antallal állapodtunk meg. A továbbiakban is rendelkezésére állnak majd azok a játékosok, akik az első csapatban nem jutnak lehetőséghez az adott héten – mondta a vezetőedző.

Az orosháziak május közepe óta heti két alkalommal edzenek, és ez várhatóan így is marad a felkészülés július eleji tényleges rajtjáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában