Kézilabda NB II.

2020.03.16. 15:59

Ha üres csarnokban is, de játszottak

Az NB II.-es férfi kézilabda-bajnokság 16. fordulójában a program hétközi felét tudták megrendezni, szombattól valamennyi pontvadászatot felfüggesztett a honi szövetség. Üres csarnokban ugyan, de mindkét békéscsabai együttes letudta a meccsét, nem így a Kondoros és a Köröstarcsa, amely már beleesett a tiltó rendelkezésbe.

G. P.

Békéscsabai BDSK–Pick-Szeged U23 28–37 (13–19)

NB II.-es férfi kézilabda-mérkőzés. Békéscsaba, zárt kapuk mögött. Vezette: Gulybán, Juhász.

Békéscsaba: TAKÁCS – dr. Sári 4 (1), Fekete L. 4, Tokaji, Vlcskó K. 5, Felczán, NEMESI 6. Csere: Mézes (kapus), KOVÁCS L. 4, Morva, Márton, Tárnyik 1, Farkas 2, Tóth A. 2, Kucsera, Feledi. Edző: Labos Tibor. A Szeged legjobb góldobói: Rea 6 (1), Noska 4, Hegedűs 4, Csíki 4, Szilágyi 4.

Kiállítások: 6, ill. 0 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

A hazai együttes 20 percen át tudta tartani (11–12) a lépést a lendületes kézilabdát játszó szegedeiekkel, akik ekkor egy négyes szériával jelentősen elhúztak. Mindez a folytatást is meghatározta. Szünet után a csabaiak részéről két fiatalnak, Nemesi Krisztiánnak és Kovács Leventének voltak remek megoldásai, összességében azonban a vendégek akarata érvényesült ekkor is.

Törökszentmiklósi Székács KE–Békéscsaba DKSE 28–28 (16–14)

NB II.-es férfi kézilabda-mérkőzés. Törökszentmiklós, zárt kapuk mögött. Vezette: Dohány, Nagy L.

Békéscsaba: Kecskeméti – Kéri I. 2, BALÁZS 5, Benkő 2, Kocsor 3, KOVÁCS Á. 10 (4), Tusjak 3. Csere: Varga M. 1, Murányi B. 1, Murányi Á., Tóth B., Tóth Sz., Bai, Kéri B., Németh, Gábor 1. Edző: Vólent János. A Törökszentmiklós legjobb góldobói: Sütő 6, Csanádi V. 6, Szollár 6 (4).

Kiállítások: 14 perc + Sütő kizárva, ill. 6 perc. Hétméteresek: 10/7, ill. 4/4.

Végig szoros mérkőzésen alakult ki a döntetlen. Az első félidőben a cél érdekében durvaságoktól sem visszariadó hazaiak jártak rendre előrébb, szünet után azonban visszazárkóztak a vendégek és nem érdemtelenül gyűjtötték be az egyik pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában