Röblabda NB II./U21

2020.01.28. 10:43

Fáradtan is győzni tudtak Debrecenben

Őrzi hibátlan mérlegét Linamar-Békéscsabai RSE junior csapat az U21/NB II.-es pontvadászatban, miután a vasárnapi debreceni bajnokin sem találtak legyőzőre.

G. P.

Szombaton még Székesfehérváron játszott a csapat az U19-es bajnokságban igen fontos három találkozót, így kérdéses volt, hogy a debreceni DSZC Eötvös elleni párharcra mennyire tudja kipihenni magát a csapat. A két gárda közötti jelentős tudás különbséget még a fáradtság, és a felnőtt kerettagok hiánya sem tudta eltüntetni, így 55 perc játék után sima vendég győzelemnek lehettek tanúi a nézők. A BRSE már 8 pontos előnnyel áll a táblázat élén.

DSZC Eötvös DSE – Linamar BRSE 0:3 (–11, –15, –14)

U21/NB II.-es mérkőzés, alapszakasz. Debrecen, 20 néző. V.: Csizmarik J., Csizmarik Á. Békéscsaba: BOSKÓ Á., TATÁR G,, Araczki, Szűcs, Sinka, Gellén. Cs.: KERTÉSZ (liberó), Feld, Lenkefi. Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: – Kicsit fáradtan, kicsit lassabban játszottunk, de ez is elég volt, örülök, hogy végig kontrolláltuk a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában