Gyerekfoci

2019.12.17. 13:30

Marosvásárhelyen rúgták a bőrt a mezőberényi U13-asok

A Mezőberényi Általános Iskola és a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szervezésében Marosvásárhelyre utazott a helyi U13-as labdarúgó-csapat.

G. P.

A berényiek a hagyományos 10 csapatos Szász Albert-emléktornán léptek a napokban parkettra. Csoportjukat százszázalékos mutatóval megnyerték, legyőzve a Marosvásárhelyi SE (5–3), a Marosvásárhelyi SI (4–3) és a későbbi első Nyárádtő (5–4) csapatát. Az elődöntőben a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia Erdőszentgyörgyi Alközpontja együttesével mérték össze tudásukat és 2–1-es vereséget szenvedtek úgy, hogy az utolsó percben két óriási ziccert is kihagytak.

A kisdöntőben 0–0-ra végeztek a legerősebb marosvásárhelyi csapat, a Kinder FC ellen, s csak büntetőkkel (4:5) maradtak alul.

– Az utóbbi idők legjobb eredményét értük el a negyedik hellyel a speciális szabályok szerint lejátszott négy plusz egyes tornán – mondta Kajlik Péter, a delegáció vezetője.

A mezőberényi csapat tagjai: Budai Zsolt, Farkas Bálint, Földi Martin, Gottschick Vilmos, Hoffmann Attila, Kis Gergő, Kőfalvi Attila Hunor, Lakatos-Bereczki Emil, Roósz Roland, Schmél Ferenc, Vincze Levente, Zahorán Bálint, edző: Oláh Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában