Röplabda

2019.09.10. 13:58

Csaknem teljes a békéscsabai keret

Lassan összeáll a játékoskeret a Békéscsabai RSE-nél, kedden a válogatott Európa-bajnoki szereplése után pihenőt kapó Molcsányi Rita is csatlakozott a csapathoz.

G. P.

A liberó az Eb után vírusos betegséggel küszködött, de már egészséges. A BRSE másik Eb-t megjárt válogatottja, Pekárik Eszter az elmúlt héten kezdte meg a munkát a klubcsapatával és együtt készül társaival az Eb előtti utolsó keretszűkítésig a válogatottal dolgozó Bodovics Hanna is. A külföldiek közül augusztus utolsó napjaiban az amerikai feladó Ashley Evans állt edzésbe, a legkorábbi érkező a légiósok közül a horvát Barbara Dapic volt.

Forrás: a BRSE Facebook-oldala

Vasja Samec Lipicer együttese az elmúlt hétvégén két zárt kapus mérkőzést vívott a szerb Szpartak Szabadka együttesével, majd pénteken és szombaton Lugoson vendégszerepel a csapat. Ezután Lengyelországba utazik az együttes, de a szurkolók Békéscsabán is megtekinthetik meccshelyzetben az új csabai gárdát, hiszen szeptember 27–29. között a városi sportcsarnokban rendeznek nemzetközi tornát. A bajnokságot megelőző héten, október első hétvégéjén külföldi túra vár a kék-fehérekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában