röplabda

2019.05.15. 11:13

Belgiumban szerepel a válogatott

Kedden, kora délután szállt repülőre női válogatottunk, amely Brüsszelben landolt, hogy aztán a délután folyamán busszal Beverenbe érkezzen. Jan De Brandt csapata szerdán 19 órakor hivatalos mérkőzést játszik majd a belga válogatott ellen, majd csütörtökön 18 órától egy edzőmérkőzésre kerül sor.

G. P.

A csapattal tartott a békéscsabai Tálas Zsuzsanna, Bodovics Hanna, Pekárik Eszter, és a BRSE Haladásnál kölcsönben lévő fiatalja, Csicsics Marija. Molcsányi Rita a válogatott hazaérkezése után csatlakozik a válogatotthoz.

Az utazó keret:

Feladók: Cicic Marija (Hungast-Haladás), Tálas Zsuzsanna (Swietelsky-Békéscsaba)

Ütők: Dékány Bernadett (Vasas Óbuda), Miklai Zsanett (1. MCM-Diamant Kaposvár), Németh Anett (Coastal Carolina University – amerikai), Takács Doroti (MTK Budapest), Török Kata (Vasas Óbuda), Vezsenyi Adrienn (MTK Budapest)

Centerek: Bodovics Hanna (Swietelsky-Békéscsaba), Nagy Eszter (Rote Raben Vilsbiburg – német), Pekárik Eszter (Swietelsky-Békéscsaba), Pintér Andrea (Jászberény)

Liberók: Lékó Lilla (Jászberény), Tóth Fruzsina (Fatum-Nyíregyháza)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában