Labdarúgás Megye I.

2019.05.15. 11:10

Távozik a gyulai csapat edzője

Az idény végével távozik a gyulai megyei I. osztályú csapat éléről Bíró Róbert vezetőedző. A tréner tavaly nyárig a Méhkeréki SE együttesét vezette, annak szétszéledését követően került a fürdővárosi gárdához, melyet egyetlen héttel a bajnoki rajt előtt vett át.

G. P.

– Az elnök úr jelezte, hogy más edzővel képzelik el a jövőt, amit a magam részéről tudomásul vettem. A csapat a nyolcadik helynél rosszabb már nem lehet, ezzel az előzetes célkitűzés teljesült. A játékosokkal minden tőlünk telhetőt elkövettünk az eredményes szereplés érdekében, figyelembe véve, hogy a keret a megye-hármas szereplésre lett összerakva, ebben a bajnokságban ennyire voltunk hivatottak – fogalmazott a szakvezető.

Emlékezetes, hogy a Termál FC tavaly nyári nehézségei miatt hajszál híján csak a megye III. osztályban indulhatott a kék-fehér gárda. A megye-egyes részvétel akadályai csak közvetlenül a nevezési határidő lejárta előtt hárultak el, addigra viszont a csapat gerince ment szét, melyet komoly erőfeszítések árán sikerült feljavítani az átigazolási időszak legvégén.

Egyetlen héttel a rajt előtt vette át a szakmai irányítást Bíró Róbert, akinek stabil középcsapatot sikerült kialakítania, amely a 7. helyen zárta az alapszakaszt, jelenleg is ezért harcol a Mezőhegyessel.

Egyelőre nem nyert hivatalos megerősítést, de a zuhanyhíradó szerint jelentősen átalakulhat a gyulai alakulat kerete is. Információnk szerint több máshol szereplő helyi labdarúgó térhet haza, és többen lesznek olyanok is, akik máshol folytatják majd pályafutásukat.

– Hogy mit hoz a jövőm, és maradok-e a megyei foci vérkeringésében, azt pillanatnyilag nem tudom, mert ehhez meglehetősen gyorsan történtek a dolgok. Jelenleg még leköti a figyelmemet a hátralévő két mérkőzés, amelyet győzelemmel szeretnénk lehozni a hetedik hely megszerzése érdekében. Mindenesetre nyitott vagyok, szívesen vállalnék feladatot máshol, persze csak értelmes célok érdekében – tette hozzá Bíró Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában