Kézilabda

2019.04.27. 12:38

Bravúros orosházi győzelem a fővárosban

Kiélezett küzdelemben nyert az Orosházi NKC a Kispest otthonában.

Verasztó Lajos

Kispest NKK–OXXO Energy Orosházi NKC 29–31 (12–17)

Kézilabda NB I B-s női-mérkőzés. Budapest, 120 néző. V.: Sándor Gy., Szabó B. Orosháza: NAGY É. – BÍRÓ 6, Tóth S. 4, Román, KAMUTI 7, VÖRÖS 8, Berta 2. Cs.: Molnár, Késmárki (kapusok), Hatala 1, Nemes 1 (1), Dancsó 2, Révész. Edző: Vágó Attila. A Kispest legjobb dobói: Szabó E. 12 (6), Becséri 4.

Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 7/7, ill. 1/1.

Az orosháziak kezdettől fogva nagy lendülettel játszottak, jó védekezéssel és okos támadójátékkal lepték meg a hazaikat. Fokozatosan növelték az előnyt, és a szünetben öt góllal vezettek.

Fordulás után nyitott védekezésre állt át a Kispest, aminek eleinte nem találta az ellenszerét az ONKC, de két-három kiváló egyéni teljesítmény átsegítette őket a holtponton, amikor már csak kettőre olvadt az előnyük. Az utolsó tíz perc ennek ellenére is kiélezett csatát hozott. A fővárosiak próbáltak felkapaszkodni, azonban ezen a napon nem volt hatásos szerük a lelkes és fegyelmezett orosháziakkal szemben.

Vágó Attila: – Elismerés a csapatnak! A lányok alázattal küzdöttek minden labdáért, ennek az eredménye a bravúros győzelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában