Gyerekfoci

2019.01.30. 14:34

Szeghalomra került a serleg

A legnagyobb korosztály, a tizenkilenc évesek küzdelmeivel folytatódott a hétvégén Mezőberényben a 26. Farsang-kupa teremlabdarúgó-torna.

V. L.

A győzelmet a Szeghalmi FC U19-es alakulata szerezte meg, amely a fináléban a mezőberényiek „sárga” csapatát verte nagy küzdelemben. A házigazdák három csapatot is szerepeltettek a rendezvényen. A „fehérek” a bronzmeccset vívták, illetve nyerték meg a szarvasi fiatalok ellen, a „szín nélküli” együttes pedig az ötödik helyért megvívott helyosztón múlta felül a körösladányiakat.

A helyosztók eredményei. 5. helyért: Gyermek FC–Körösladány MSK 7–2. 3. helyért: Gyermek FC „Fehér”–Szarvasi FC 5–3. Döntő: Szeghalmi FC–Gyermek FC „Sárga” 2–1.

A 26. Farsang-Kupa Végeredménye: 1. Szeghalmi FC, 2. Gyermek FC „Sárga”, 3. Gyermek FC „Fehér”, 4. Szarvasi FC, 5. Gyermek FC, 6. Körösladány MSK.

Különdíjak. Legjobb kapus: Fazekas Attila (Szeghalmi FC). Legjobb játékos: Balogh Gergő (Mezőberény). Gólkirály: Nico Boss (Mezőberény) 9 találattal. Legjobb mezőberényi játékos: Rau Zsolt. A Gyermek FC különdíja: Durkó László. A Gyermekfoci Alapítvány különdíja: Huszti Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában