labdarúgás

2019.01.23. 15:46

Edzésben a szarvasiak

Január 14-én elkezdődött a téli felkészülés a Szarvasi FC megyei I. osztályú csapata háza táján. Az első héten 5 foglalkozást vezényelt Rétes Pál vezetőedző, melyek során a szabadtéri futások voltak terítéken.

Gajdács Pál

A szarvasi játékosok hétvégén még pihenőt kaptak, a folytatásban azonban erre már nem lesz mód, tekintettel arra, hogy belépnek a programba a tesztmérkőzések.

– Egy két apróbb sérülés, illetve az influenza járvány miatt akadtak hiányzóink, de remélhetőleg ettől teljes létszámmal tudjuk végezni a munkát. A keretet illetően egyelőre nincs változás az őszi végi állapothoz képest, de akadnak kérdőjelek. A csabacsűdi egyesülettel próbálunk kölcsönös előnyökön alapuló együttműködést kialakítani, aminek részeként egy-egy kevesebb lehetőséghez jutó játékost kikölcsönözhetünk, pár tehetséget viszont itt versenyeztetnénk – újságolta a szakvezető, aki ezen a héten 4 gyakorlást tart, szombaton pedig az NB III-as Hódmezővásárhellyel szemben már a pályán is lemérheti, hogy hol is tart a csapata.

A következő héttől hármat edzenek a szarvasiak és két gyakorlómeccset játszanak. Ez a rend egészen február végig megmarad. A bajnokság rajtját megelőző héten felveszik a bajnoki ritmust, amely 4 tréninget tartalmaz. A tabella 5. helyén álló Körös-partiak március 2-án Szeghalmon nyomban rangadóval kezdik meg a tavaszi idényt, melynek során szeretnének beleszólni az érmekért folyó versengésbe.

A tervezett tesztmeccsek

Január 26., szombat, 11.00: Hódmezővásárhelyi FC–Szarvasi FC

Január 30., szerda, 18.00: ?–Szarvasi FC

Február 2., szombat, 10.30: Csongrádi TSE–Szarvasi FC

Február 6., szerda, 18.00: Orosházi MTK-ULE 1913–Szarvasi FC

Február 9., szombat, 11.00: Makó FC–Szarvasi FC

Február 12., kedd, 18.00: Hódmezővásárhelyi FC II.–Szarvasi FC

Február 16., szombat, ?: Tószeg KSE–Szarvasi FC (Szolnok)

Február 23., szombat, 11.00: Gyulai FK–Szarvasi FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában