fegyelmi foci

2018.11.28. 11:45

Zárt kapuk mögött a Gádorosi SE

Ülésezett az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottsága (FB). A keddi tárgyaláson határozatot hozott a 15. fordulóban hat kiállítást hozó megye kettes Gádoros–Battonya mérkőzésen történtek ügyében is.

G. P.

A Gádoros SE-t három soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezve, valamint az FB egy soron következő hazai bajnoki mérkőzésen a sportrendezvény nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartását rendeli el.

A Zsadányi SE-t a bizottság a soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségének viselésére kötelezte.

A játékosok közül a vésztői U16-os Rácz Szebasztián kapta a legsúlyosabb büntetést, 5 találkozón nem játszhat. A vésztői Lázár Tamás 3, a gyomaendrődi Tanács Zoltán 2 mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Kocsis Zsolt, a Gyomaendrődi FC sportszakemberét két mérkőzésre tiltották el a kispadtól.

A Mezőhegyesi SE 7200, a Csabacsűdi GYLSE 7 ezer, a Battonyai TK 5 ezer forint pénzbüntetést kapott színes lapok miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában