Futsal

2018.10.22. 14:37

Pont a tavalyi bajnok ellen

Hatalmas bravúrt vitt véghez a Gyulai Amazonok NB I.-es csapata, amely pontot szerzett a tavalyi bajnok Hajdúböszörmény ellen.

G. P.

Az utolsó másodperceket leszámítva hihetetlenül izgalmas, fordulatos mérkőzést láthatott a publikum, amely remek hírverője volt a női futsalnak. A találkozó megkezdése előtt köszöntötték Molnár Zoltánné Irénkét, a hazaiak edzőjét, aki október 25-én tölti be 50. életévét.

Molnár Zoltánné: – Hihetetlenül büszke vagyok a csapatra, hiszen egy kiváló együttes ellen tudtunk értékes egy pontot szerezni. A lányok tudták, hogy ha végig koncentrálnak, akkor lehet keresnivalójuk bármilyen csapat ellen. A jó egyéni teljesítmények mellett most is inkább a csapatmunkának köszönhető sikerünk. Küzdeni tudásból minden egyes csapattag jelesre vizsgázott ezen a napon.

Gyulai Amazonok–Hajdúböszörményi TE TE I. 3–3 (1–2)

 

A képen Bálint Rebeka az első gól szerzője és Fülöp Diána

NB I.-es női mérkőzés. Gyula, 250 néző. V.: Baráth (Krajcsovicz, Szigeti). Gyula: Palócz – Fülöp, Heidt, Erdélyi, Molnár Á. Cs.: Bálint R., Kurai, Szerb, Sovány. Edsző: Molnár Zoltánné. G.: Bálint R., Kurai, Molnár Á., ill. Pádár, Szilágyi, Mogyorósi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában