megyei III. osztály

2018.10.29. 10:01

Nulla–kettőről fordított a Ványa

Nagybánhegyesen veszített két pontot a bajnokesélyes Medgyesbodzás.

Dévaványai SE II.–Kamuti SK 4–3 (1–2)

Labdarúgás Megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés. Északi csoport. Dévaványa, 70 néző. V.: Brlás. G.: Papp K. 3, Diós, ill. Hekfusz 2, Fulajtár. Jó: Papp K., Diós, ill. Hekfusz, Fulajtár, Máté M.

Tagai Attila: – Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot habár nulla–kettőnél egy fabatkát se adtam volna a győzelmünkért. Szerencsére bebizonyítottuk, hogy jobb csapat vagyunk annál, mint hogy hazai pályán kapituláljunk. Szűcs Mátyás, a Kamut elnöke: – Számunkra sokkal több is lehetett volna ebben a mérkőzésben. Az első játékrészben uraltuk a találkozót, de a kihagyott helyzetek után a hazaiak fölénk kerekedtek. Tökéletes körülmények. P. S.

Köröstarcsai KSK–Gerlai SE 15–1 (9–1)

Köröstarcsa, 80 néző. V.: Tamás G. G.: Kántor L. 6, Gyebnár 5, Mészáros 3, Nyeste, ill. Laukó. Köröstarcsai jók: Pályi, Mészáros, Gyebnár, Farkas, Kántor L.

Krcsmárik Tibor: – A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy gyakorolhattuk a támadásvezetést. Kiss Gábor: – Nagyon jó ellenféllel szemben az erősen tartalékos csapatunk csak ennyire volt képes. K. Zs.

Kötegyáni FC–Méhkeréki SE 1–2 (0–0)

Kötegyán, 100 néző. V.: Hajdú. Kiállítva: Patkás (utánrúgásért) a 81., Nagy Z. (második sárga lap után) mindkettő Méhkerék) a 88. percben. G.: Erdei, ill. Patkás, Rácz Cs. Kötegyáni jók: Erdei, Szűcs, Horváth Á.

Balogh Csaba: – Jó hangulatú mérkőzésen, sok néző előtt, ha a végén berúgjuk a tizenegyest, akkor pontot szerezhettünk volna. A játékvezetés nem nőtt fel a rangadó színvonalára. Ruzsa Tamás, a Méhkerék technikai vezetője: – Igazi derbi volt. Megérdemelt győzelmet arattunk, ami zsinórban már az ötödik. Helyenként hibákkal, de az egész kilencven percen keresztül nagy akarattal játszottunk.

Nagybánhegyesi RSE–Medgyesbodzási SE 1–1 (0–0)

Déli csoport. Nagybánhegyes, 50 néző. V.: Rakonczás. G.: Dán, ill. Papp P. (öngól). Jó: Szász, Jegyinák, Farkas, Orosz G., Dán, ill. Mazán D., Kajári.

Sramkó László: – Izgalmas mérkőzést játszottunk a tabella első helyezettjével. Jobban akartuk a győzelmet, de az egy pont is előrelépés számunkra. Elismerésem a játékosainknak és az ellenfélnek. Mazán Zoltán: – Szégyen! S. L.

Végegyházi SE–Kaszaper FC 4–1 (2–0)

Végegyháza, 100 néző. V.: Gebei. G.: Földi, Hegedűs (11-esből), Racs, Németh Sz., ill. Szűcs. Jó: az egész csapat, ill. Karkus, Kerekes, Csenki.

Kintner János: – A megbeszélt taktika mellett – melyet sikeresen alkalmaztunk –, helyzetkihasználásban is eredményesek voltunk. Dicséretet érdemelnek a fiúk. Sipos Károly: – A mai napon jobb volt a hazai csapat. Elismerésem nekik! K. J.

Békéssámsoni SK–Dombegyház NSE 8–1 (4–0)

Békéssámson, 80 néző. V.: Mezei. G.: Godó Á. 3, Moszheim 2 (az elsőt 11-esből), Laduver 2, Kerekes M., ill. Mezőfi T. Békéssámsoni jók: az egész csapat.

Moszheim János játékosedző: – Elismerésem a csapatnak, jó játékkal, megérdemelt győzelmet szerzett. Nemczov Róbert: – Hálás vagyok azon játékosoknak, akik a mai mérkőzésen megtisztelték a csapatot jelenlétükkel. Ennyire voltunk képesek, elismerésem a hazai csapatnak. Kerekes György

Telekgerendási SC–Mezőhegyesi SE II. 1–8 (0–2)

Telekgerendás, 50 néző. V.: Révész. G.: Szalai, ill. Gazsi, Szabó Á., Lugasi M., Szügyi 2-2. Jó: Szalai, ill. Dombi, Szabó Á., Gazsi, Péli.

Fabulya János mb. edző: – Az első húsz percben kihagytuk a ziccereket, ami megbosszulta magát. A második gól előtti szituáció nem ért tizenegyest. A szervezetten játszó vendégcsapat megérdemelten nyerte a mérkőzést. Mákos Árpád: – Sportszerű ellenféllel szemben szereztünk három pontot.

Szabadnapos: OMTK-Rákóczi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában