kézilabda

2018.10.09. 14:56

Győri túra előtt az Előre NKSE

Nem sok hiányzott a bravúrhoz a Békéscsabának a világklasszisok sorát felvonultató Siófok KC ellen a vasárnapi NB I.-es bajnoki mérkőzésen. Ötven percig vezetett a lila-fehér mezes csapat, amelynek sokkal rövidebb volt a kispadja, mint ellenfelének.

G. P.

– Ha bele tudtunk volna vinni egy kis rutint, nincs öt gól különbség a végén – utalt vissza a békéscsabai összecsapásra Horváth Roland, az Előre NKSE vezetőedzője.

– Ne felejtsük azonban el, hogy a túloldalon olyan játékosok harcoltak, akik vébén, olimpián és Bajnokok Ligájában edződtek, edződnek és ilyen helyzetben tudják, hogy mit kell tenni. Mi azt hiszem, hogy a Debrecen, a Dunaújváros és a Vác elleni nem túl jól sikerült mérkőzések után kikerültünk a gödörből. A szerdai, Győr elleni mérkőzés eredménye lehet, hogy nem ezt fogja mutatni, ám tisztában kell azzal lenni, hogy a zöld-fehéreknek Bajnokok Ligája ritmusban kell majd játszania. A Győr, majd a jövő szerdai Érd elleni hazai mérkőzés után lassan következnek azok a bajnokik, ahol majd lehet keresnivalónk.

A vezetőedzőtől megtudtuk, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a szerb Szandra Radoviccsal.

A Győr–Békéscsaba mérkőzés szerdán, 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik