Labdarúgás

2018.09.11. 13:04

Nagyot küzdöttek a ványaiak

Mutatjuk a III. osztályú labdarúgó mérkőzéseinek eredményeit.

G. P.

Gerlai SE–Dévaványai SE II. 0–2 (0–1)

Labdarúgás Megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés. Északi csoport. Gerla, 50 néző. V.: Szigeti. G.: Juhász, Pálfi (11-esből). Jó: Király, Szepsi, ill. Takács, Juhász, Papp K., Diós, Nyíri A.

Kiss Gábor: – Erősen tartalékos csapatunkat még a játékvezető ítélete is sújtotta, így ez eldöntötte a három pont sorsát! Köszönjük! Tagai Attila: – Nagyot küzdöttünk a pályával, de a győzelmünk nem forgott veszélyben, ami megérdemelt volt.

Kamuti SK–Kardos-Örménykút KSK 2–2 (0–1)

Kamut, 50 néző. V.: Rakonczás. G.: Knapp, Juhász, ill. Laluska, Cziglédszki. Jó: az egész csapat, ill. Jurák, Gulyás, Petrovics Zs.

Szűcs Mátyás, a Kamut elnöke: – A szokásos két gólunkat ma is megkaptuk, de javuló játékkal mi is tudtunk kettőt lőni. Galát Pál: – Az eredmény igazságosnak tekinthető, habár mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet is.

Köröstarcsa KSK–Kötegyáni FC 4–1 (3–1)

Köröstarcsa, 70 néző. V.: Petrovszki. G.: Gyebnár, Keresztesi 2–2, ill. Borsi. Jó: Mészáros, Keresztesi, Gyebnár, Kurucz, ill. Szűcs, Berke, Erdei.

Bokorné Kerekes Zsuzsanna szakosztályvezető: – Korrekt játékvezetés mellett magabiztos győzelem a szimpatikus vendégcsapat ellen. Balogh Csaba: – Sajnos, amíg ilyen gyermeteg gólokat kapunk és nem fog minden játékosom harapni, addig ilyen eredményeket érünk el. K. Zs.

Méhkeréki SE–Zsadányi KSE 4–0 (4–0)

Méhkerék, 50 néző. V.: Hajdú D.

G.: Csíkos 2, Bálint, ifj. Kocsis. Jó: Csíkos, Bálint, ifj. Kocsis, ill. Fürj, Muntyán L.

Muntyán Sándor: (Zsadány) – Gyengén játszottunk az első félidőben, és egy jobb csapattól kaptunk ki.

Medgyesbodzás-Gábortelepi SE–Békéssámsoni SK 4–2 (2–2)

Déli csoport. Medgyesbodzás, 50 néző. V.: Steigler. Kiállítva: Deák A. (Medgyesbodzás, ) a 71. percben. G.: Tóth G. 2, Nagy Zs., Szalma Á., ill. Moszheim, Abonyi Á (11-esből). Jó: Nagy Zs., Deák J., Hajdú, Tóth G., Szalma Á., ill. Rancz, Laduver.

Mazán Zoltán: – A mérkőzés elején hamar kétgólos vezetést szereztünk, de különböző „okok” miatt az ellenfél gyorsan kiegyenlített.

A második félidőre rendeztük sorainkat, és még nagyobb energiát mozgósítottunk a győzelem érdekében. Kerekes Csaba: Megérdemelte a hazai csapat a három pontot. Az a csapat, amelyik tíznél is több helyzetből sem tud gólt lőni, nem érdemel győzelmet. Gy. F.

Dombegyház NSE–OMTK-Rákóczi 1–5 (1–1)

Dombegyház, 50 néző. V.: Rubás. Kiállítva: Mucsi (Dombegyház, második sárga lap után) a 67. percben. G.: Denucz (11-esből), ill. Sindel 2 (egyet 11-esből), Jónás, Kolozsvári Cs., Dudás. Jó: Denucz, Nagy T., Nemczov M., ill. Harmati, Sindel, Dudás, Kolozsvári Cs.

Nemczov Róbert: – Végig partiban voltunk, a játékvezető második félidei tevékenysége látványosan befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Elekes Károly: – Két fiatal együttes párharcában, a második félidei jobb játékunk alapján megérdemelten győztünk. N. R.

Mezőhegyesi SE II.–Végegyházi SE 6–2 (3–1)

Mezőhegyes, 150 néző. V.: Kocsondi. G.: Lugasi M. 3, Lipták, Varga (öngól), Szabó Á. (11-esből), ill. Hegedűs, Harczman. Jó: Fekete, Lugasi M., Szügyi, Lipták, ill. Harczman, Szakál.

Mákos Árpád: – Döcögősen játszottunk, de a végén megérdemelt győzelmet arattunk a lelkes vendégek ellen. Kintner János: – A szerdai kupameccs alaposan benne maradt a fiúkban, melyet a jól felkészült hazai együttes kihasznált. Perlaki János

Telekgerendás–Nagybánhegyes 5–2 (3–1)

Telekgerendás, 100 néző. V.: Brlás Zs. G.: Hrabovszki 2, Tomka, Gyovai, Valyuch, ill. Dán I. 2. Jó: Zsibrita (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Dán I.

Ránkli Ferenc: – Minden feltétel adott volt a győzelemhez. Hálás vagyok a játékosoknak a jó játékért és az öregfiúknak a szurkolásért. Dán István: – Elismerésem az ellenfélnek a győzelemhez, az én csapatomnak pedig a küzdelemért.

Megyei III. o., Északi csoport

1. Dévaványa II. 3 – – 5–1 9

2. Köröstarcsa 2 – – 16–2 6

3. Méhkerék 2 – 1 7–3 6

4. Zsadány 1 – 1 2–4 3

5. Gerlai SE 1 – 2 3–15 3

6. Kardos-Örménykút – 1 – 2–2 1

7. Kamut – 1 2 3–6 1

8. Atletico – – – 0–0 0

9. Kötegyán – – 3 4–9 0

Déli csoport

1. Mezőhegyes II. 3 – – 26–2 9

2. Medgyesbodzás 3 – – 15–3 9

3. OMTK-Rákóczi 2 – – 12–3 6

4. Kaszaper 1 1 – 4–2 4

5. Telekgerendás 1 – 2 7–12 3

6. Békéssámson – 2 1 4–6 2

7. Dombegyház – 1 1 3–7 1

8. Végegyháza – – 3 5–13 0

9. Nagybánhegyes – – 3 2–30 0

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában