kézilabda

2018.09.30. 21:33

Győztek, de még sok munka vár rájuk

A látottak alapján a védekezésen van még mit javítania az orosházi csapatnak, cserébe szép számmal szereztek gólokat.

Balmazújvárosi KK–Orosházi FKSE-Linamar 28–35 (12–16)

Kézilabda NB I B-s férfi bajnoki mérkőzés. Balmazújváros, 150 néző. V.: Horváth Z., Simó. Orosháza: Herjeczki – Balázs 6, Ferenczi 3, Mátó 2, Mihály 1, Döme 2, Zalai 2. Cs.: Szabó L. 1, Majdán (kapusok), Ambrus, Karap 4, Pásztor M. 6, Zubai, Lele 7 (6), Kiss Axel 1, Németh L. Vezetőedző: Bakó Botond. A Balmazújváros legjobb dobója: Kiss R., Nagy N. 7-7.

Kiállítások: 14, ill. 12 perc+Mihály Zsolt kizárva. Hétméteresek: 8/8, ill. 6/6.

A 6. percben előnyhöz jutott a hazai csapat, de a sérüléséből visszatérő, védekezésben segítő Zubai segítségével az Orosháza gyorsan fordított és az 1. félidőt végig vezetve hozta.

A 2. felvonásban gólváltások után a játékrész közepén 7 góllal elhúzott a vendégcsapat. Kisebb hullámvölgy következett ezután, és a Balmazújváros kihasználva az OFKSE hibáit három gólra felzárkózott, de Ferencziék az utolsó percekben egy 5–1-es szériával bebiztosították a győzelmet.

Bakó Botond: – A lőtt gólok számával elégedett vagyok, de védekezésben sokat kell még javulnunk. Fontos volt, hogy a múlt heti vereség után győzni tudjon és mentálisan helyreálljon a csapat. Sok munka vár még ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában