Röplabda

2018.08.28. 14:13

Megfelelő mederben zajlik a felkészülés

Embert próbáló napokon vannak túl a Linamar-Békéscsabai RSE  játékosai, hiszen a felkészülés legnehezebb periódusa közepén tart a csapat.

G. P.

Eddig remekül vette az akadályokat a bajnoki címvédő alakulat, néhány apróbb sérülést és betegséget leszámítva végigdolgozták az elmúlt heteket.

Azért egyre gyakrabban kerül elő a labda, kedden pedig már két felkészülési találkozó is szerepel a programban az MTK csapata ellen. A szakmai stáb és a felek döntése érdekében a mérkőzések nem publikusak, azaz zárt kapu mellett zajlanak. A klub részéről kérik szimpatizánsaik megértését, türelmét és ennek tiszteletben tartását.

Összeállt a felkészülés menetrendje is. Az edzőmérkőzések sorát egy szabadkai találkozó követi majd, aztán pedig szeptember 13 és 16. között Prágában mérettetik meg magukat egy nívós tornán, ahol 4 mérkőzést vív a BRSE. Nem kell sokat várni a hazai bemutatkozásra sem, hiszen szeptember 21 és 23. között nemzetközi felkészülési tornát rendez a klub.

Szurkolói ankétra is sor kerül majd az idényt megelőzően. Szeptember 17-én, hétfőn, 18 órától a FEK Étterem és Söröző nagytermében lesz lehetősége a szimpatizánsoknak, hogy első kézből tájékozódjanak a klubot érintő kérdésekben.

Még több röplabdáról ide kattintva olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában