fociakadémia

2018.07.06. 16:03

Az U14-es és U15-ös csapatok az NBI.-es bajnokságban kezdik a szezont

Az U14-es csapat a rájátszás utolsó körében egy góllal maradt le az Olasz Focisulival szemben, a feljutásért folytatott küzdelemben.

– Volt ellenfelünk nem tudja vállalni az első osztályban való szereplést. Az MLSZ által meghatározott országos rangsorban, eredményei alapján a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia következik, ezért a Magyar Labdarúgó Szövetség klubunkat kérte fel a kiemelt bajnokságban való indulásra. A csapataink és edzőik egész évben úgy dolgoztak, hogy ettől a bajnokságtól az első osztályban indulunk majd, így nem ért váratlanul minket a felkérés, ami szerintünk is minket illet az elvégzett munkánk és mutatott eredményeink alapján. Az akadémia U14 és U15-öseinek a következő bajnoki évadban tehát az ország legjobb korosztályos labdarúgóival kell felvenni a versenyt, ahol többek között a Ferencváros, Honvéd, Puskás Akadémia, Videoton, MTK csapatai lesznek az ellenfelei. Csapataink és akadémiánk büszkén vállalja, ezt a nagyszerű kihívást! Hajrá Lilák! Hajrá Csaba! – tájékoztatta hírportálunkat a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában