BRSE

2018.06.13. 10:16

Glemboczki Zóra is a fedélzeten!

Újabb saját nevelésű, tehetséges hazai fiatal kötelezte el magát az ötszörös bajnok Békéscsabai Röplabda Sportegyesülethez. A békéscsabai születésű, 18. életévét júliusban betöltő ütő, 1+1 éves megállapodást írt alá.

G. P.

A 183 cm magas, korosztályos és immár a felnőtt válogatottban is bemutatkozó játékos, 2017. februárjában került az első kerethez, az idei szezonban pedig már többször mutatta meg oroszlánkörmeit. Külön kiemelendő a bajnoki döntő, amikor Lucija Mlinar hiányát követően, kezdő játékosként állt remekül helyt.

Fotó: BRSE

„Boldog vagyok, hogy a klub számít rám, szeretnék a következő idényben is minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak. Sokat kell még dolgoznom, hogy minél jobb játékossá váljak. Többen elmondták már előttem, csatlakozni tudok hozzájuk, hogy a klubnál remek körülmények és magas szintű szakmai munka folyik, itt tényleg adott minden a fejlődésemhez.” – mondta Glemboczki Zóra.

„Mindig örömteli, amikor egy saját nevelésű tehetséggel kötünk vagy hosszabbítunk szerződést, ez mutatja, hogy remek munka folyik a korosztályos csapatainknál. Manapság divat lett, hogy a fiatal ígéretek feladják a küzdelmet, nem harcolnak meg helyükért, hanem a könnyebb utat választva, a szirénhangokra hallgatva továbbállnak. Zórit ennél keményebb fából faragták, hiszen bár későn kezdett el röplabdázni, illetve korábban más poszton szerepelt, de alázatos munkával és példaértékű hozzáállással dolgozik, hogy nyitásfogadó ütőként is meghatározó játékossá váljon. Mi pedig elkötelezettek vagyunk, hogy ehhez minden segítséget megadjunk számára.” – nyilatkozta Baran Ádám a BRSE elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában