atlétika

2018.05.08. 14:20

Minden feltétel adott a szupermaratonhoz

Közeleg a 21. Békéscsaba–Arad–Békéscsaba szupermaraton időpontja. A nagy hagyományú versenyt június 2-án és 3-án rendezik meg, ebből az alkalommal tartották meg kedden a békéscsabai városházán az ilyenkor szokásos közlekedésbiztonsági egyeztető ülést.

G.P.

– A rendőrség, a polgárőrség , a városgazdálkodás szakemberei a rendezőkkel együtt azon dolgoznak, hogy a versenyt minél jobban, minél biztonságosabban rendezhessük meg – mondta Czeglédi Katalin, a Kopp Békéscsabai AC marketingmenedzsere. – Nem csak mi, hanem a verseny útvonalába eső települések is felkészülten várják az eseményt, már az összes érintett településsel megtörtént az egyeztetés.

Újdonságot jelent a megkülönböztetett mellényt viselő kerékpáros túravezetők jelenléte, akik a mezőnnyel együtt haladva adhatnak segítséget az indulóknak. Sándor István vezetésével immáron összesen 14 motoros segít majd a verseny biztosításában.

Az érdeklődés óriási, hiszen míg tavaly hasonló időszakban 470 magyar, addig most 570 magyar kerékpáros nevezett, s hasonló számokról számoltak be a romániai oldalon is. Nevezéseket még május 18-ig fogadnak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában