Atlétika

2018.04.25. 08:40

Ismét lesz Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaraton

Egy rövid megbeszélés keretein belül hétfőn Aradon aláírták a 21. Békéscsaba–Arad–Békéscsaba Szupermaraton megszervezésére vonatkozó szerződést.

V.L.

Hétfőn egy rövid megbeszélés keretein belül Aradon aláírta Gheorghe Falcă, Arad polgármestere, Bognár Levente alpolgármester, Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere és Czeglédi Katalin, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club képviselője a 21. Békéscsaba–Arad–Békéscsaba Szupermaraton megszervezésére vonatkozó szerződést.

Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere hozzátette, hogy nagyon örül a megállapodás aláírásának, mert az azt jelenti, hogy a szervezői munka nagy része már megoldódott. Szántó Zsolt kabinetvezető, és Kiss Tibor alpolgármester megerősítették, hogy a két város önkormányzati kapcsolatát is erősíti a rendezvény.

A tavalyi Szupermaratonra több mint másfél ezren iratkoztak fel, és megközelítőleg 250-300 kísérő is jelentkezett a rendezvényre. Arad polgármestere elmondta, hogy szeretné, ha idén még többen elentkeznének az 1999 óta Békéscsabával közösen megrendezett versenyre.

Az eseményre idén június 2–3. között kerül sor, első nap a versenyzők a Békéscsaba–Szabadkigyós–Újkigyós–Pusztaottlaka–Medgyesegyháza–Mezőkovácsháza–Battonya–Tornya–Varjas–Arad 100 km-es hosszú útvonalat teljesítik, a második nap pedig Aradtól Békéscsabáig ugyanezen a szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában