labdarúgás

2018.03.10. 16:50

A Kondoros nyerte a szomszédvárak rangadóját

Szombaton a megyei I. osztályú bajnokságban Szarvason mintegy négyszáz néző előtt a kondorosi együttes szerepelt vendégként.

V. L.

Szarvasi FC–Kondorosi TE 0–3 (0–1)

Megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szarvas, 400 néző. V.: Zahorán. Szarvas: Lévai – Zima, Polonszki, Kukovecz, Szikora, Körösfalvi, Kriska, Klimaj, Moldván, Somogyi, Furár. Edző: Rétes Pál. Kondoros: Kajári – Vozár, Süli, Rafaj R., Vajgely, Murvai, Borgulya, Harangozó, Takács, Konyecsni, Farkas J. Edző: Janis János. G.: Farkas J. a 30., a 75., Harangozó a 90. percben. Jó: Furár, ill. az egész csapat.

Rétes Pál: – A mérkőzésen két fordulópont is adódott, sajnos ezekből rosszul jöttünk ki. A vendégek újabb találata után szétesett a játékunk, ezek után a vereségünk törvényszerű volt. Janis János: – Fordulópont volt, hogy a Szarvas kihagyta a büntetőt. A mérkőzés nagy részében uraltuk a játékot, így a győzelmünk megérdemelt. Igazi rangadó volt.

Lökösháza–Orosházi MTK-ULE 1913 3–1.

A megyei II. osztály Déli csoportjában Lökösházán hiába vezetett már a 4. percben az OMTK-ULE 1913, a hazaiak még az első félidőben egyenlítettek, majd szünet után újabb két gólt lőttek, és megszerezték a győzelmet a listavezető orosháziak ellen.

Még több labdarúgásról itt olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában