Futsal

2018.01.25. 13:17

Halálhír miatt szakadt félbe a mérkőzés

A Gyulai Amazonok edzője egy időkérés után jelezte a játékvezetők felé, hogy nem folytatják a meccset.

zaol.hu

RiCsilla Sport – Gyulai Amazonok 7-3-nál félbeszakadt

Sok pihenő nem jutott a zalaiaknak, vasárnap újabb bajnoki mérkőzést játszottak – olvasható a zaol.hu cikkében. Az ellenfél, a Gyulai Amazonok kezdeményezőbbnek bizonyult és a szünetben vezetett (2-3)

Innentől viszont Marsai és Megyeri kétszer-kétszer, Szücs pedig egyszer volt eredményes, így a félidő derekán már 7-3 állt az eredményjelzőn.

Ekkor ritkán látható fordulat következett: a gyulai csapat edzője egy időkérés után jelezte a játékvezetők felé, hogy nem folytatják a meccset. Az ok: hírt kaptak, hogy csapatuk egyik tagjának elhunyt az édesanyja.

A RiCsilla edzője, Halmos Máté így értékelte a hétvégét:

– A DVTK ellen nem játszottunk jól, de erőnket jelzi, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot. Számítottam rá, hogy a másik találkozó nehezen indul, hiszen a lányok fáradtan érkeztek. Elképesztő erőket mozgósítottunk és igazából tíz perc alatt sikerült fordítanunk, illetve nyernünk. A találkozó végül félbeszakadt, a csapat nevében kívánunk őszinte részvétet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában