Labdarúgás

2018.01.22. 14:34

Fiatalokra támaszkodnak Berényben

Nekiláttak a téli felkészülésnek a megye kettes Mezőberény együttesénél is, ahol Gál András edző heti szinten három foglalkozást tart a bajnokság nyitányáig.

G.P.

Termi és szabadtéri gyakorlás egyaránt szerepel a programban, ehhez jön szombatonként egy gyomaendrődi teremtorna és három hazai tesztmérkőzés.

– Az idény zárását követően a helyi teremlabdarúgó-bajnokság jelentett heti mozgási lehetőséget. Reményeink szerint a termi penzum mellett a kinti munkát is el tudjuk végezni – mondta a tréner, aki a régiek mellett két új emberrel számolhat.

A centerként bevethető támadó, Lakatos Róbert, valamint a kapus, Lestyán Norbert egyaránt külföldi munkavállalásból tért haza, távozó nincs.

– Tervek szerint alakult az ősz, hiszen az Északi csoportban benn vagyunk az első hatban, hatodikok vagyunk, s ezt a pozíciót szeretnénk megőrizni az alapszakasz végén, hogy a felsőházban csatázhassunk a rájátszás során. Erre van esélyünk, de még tennünk kell érte a pályán. Marad a koncepció: saját nevelésű, helyi fiatalokra támaszkodunk, az ő fejlődésük az előrelépésünk záloga – mondta Gál András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában