zene

2018.06.24. 09:42

Legújabb videójában is női énekessel erősít a Mors Silens

A Mors Silens zenekar hamarosan bemutatja legújabb albumát, ehhez pedig egy kis ízelítőt nyerhetünk legújabb klipjükből, mely Alone with my Demons címmel jelent meg a napokban. A vokált Schupkégel Tamás mellett ezúttal is színesíti a sokoldalú énekesnő, Kreisz Dóri.

T.-V. F.

A 2005-ben alakult Békés megyei Mors Silens zenekart már korábban is bemutattuk, a Kreisz Dórával közösen készített számuk és új videó klipjük miatt jártunk utána, mi a helyzet mostanában a zenekar háza táján.

Mint elmondták, három EP és öt klip után, 2016-ban megjelent az első nagylemezük Call of the Nether Realm néven, melyhez egy újabb klip (Collapse) is készült Kreisz Dóra énekesnő közreműködésével.

2017 első felét koncertezéssel, a második felét pedig egy új anyag elkészítésével töltötte a banda, ez várhatóan 2018 nyarán fog megjelenni World of Pain címmel. A készülő lemez kilenc számot fog tartalmazni, egyikhez pedig már el is készült a klip Alone with my Demons címmel, melyen ismét Kreisz Dórával dolgoztak közösen.

Terveik közt szerepel ősszel egy újabb klip, és számos koncert itthon és külföldön is.

Tagok:

Gaál László – dob,

Simon Attila – basszusgitár,

Fekete Csaba – gitár,

Tóth Péter – gitár,

Schupkégel Tamás – ének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában