Evelyn Serra Pocsaji

2023.09.13. 17:09

Vastapsot kapott a tarhosi zenepavilonban a békési-mallorcai fuvolás

A közelmúltban Békésen, illetve Tarhoson járt a békési zeneiskola egykori szolfézstanára, Pocsaji Mónika gyermeke, Evelyn Serra Pocsaji. A fiatal tehetség maga is zenét tanul, és 9 évesen nagyon szerette volna megismerni a Tarhosi Zenepavilont és a Pro Musica kamarazenei tábort.

Papp Gábor

Vastapsot kapott a tehetséges lány.

Mivel kitűnő lett a bizonyítványa az iskolában és a Mallorcai Conservatoire- ban is, kiérdemelte, hogy egy hónapot Magyarországon vakációzzon.
Evelyn nagyon jól érezte magát és hamar belopta magát mindenki szívébe, szorgalmasan gyakorolt. A kislány bár még csak egy éve fuvolázik, de most szeptembertől máris a harmadik osztályba léphetett a Conservatori de Música de Palma de Mallorca- ban.

A békési és a tarhosi közönségtől vastapsot kapott és felejthetetlen élmény volt a koncert és a zenetábor is.

Pocsaji Mónika kiemelte, neki, mint békésiként, és a békési zeneiskola egykori szolfézstanárának különösen nagy illúziója volt, hogy kislánya a Tarhosi Zenepavilon patinás, ikonikus épületeiben zenét tanuljon a Pro Musica Kamarazenei táborban. Evelyn hamar belopta magát mindenki szívébe, szorgalmasan gyakorolt.

– Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy még egy kedves figyelmességet, egy különdíjat is kiérdemelhet – emelte ki az édesanya. Evelyn nagyon bátor, életrevaló, és céltudatos kislány, nagy jövő áll előtte és nagyon jól esett neki, hogy a békési és a tarhosi közönség vastapsot adott neki, felejthetetlen élmény volt a koncert és a zenetábor is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában