Mezőhegyes

2023.04.01. 08:25

Húsvétváró élménypark és tojásfa is készül

Húsvéti élményparkot alakítottak ki Mezőhegyesen, a Centrál épülete előtt. A nyuszis karámot díszíthetik tovább a városlakók. Serénykedjünk együtt, legyen közös az élmény - szól a felhívás.

Cs. I.

Gyermekek, családok kedvenc helye lett a Centrál előtt felállított húsvéti dekoráció

Fotó: Kovács István

Az önkormányzati húsvéti élménypark ötletét a Covid idején, majd az azt követő elszigetelődés szülte. Az ÁMK dolgozói állítják össze, segítik az intézmény ovisai, a szociális intézmény munkatársai és persze a lakosság is aktívan részt vesz a tojásfa díszítésében, a karám csinosítgatásában. Kedvelt szelfipont ilyenkor.

A Város-és Környezetvédő Egyesület is készül húsvétváró programmal. Tojásfa díszítésre várják a mezőhegyesieket április 4-én, kedden délután a Petőfi sétánynál lévő játszótéren. Bármilyen technikával készíthető díszes, a fára kasztható tojás. Minden tojás sorszámot kap, a program végén a helyszínen kisorsolnak ajándékot a résztvevők között, a Nőklub pedig finomságokkal készül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában