TAN-ART

2023.02.24. 20:47

Pedagógusok alkotásaiból nyílt kiállítás Jaminában

A „TAN-ART” című tárlaton az iskola tizenöt pedagógusának alkotásait mutatták be a diákoknak és az érdeklődőknek.

Gyemendi Réka [email protected]

Fotó: Bencsik Ádám

„TAN-ART” címmel nyílt kiállítás az Erzsébethelyi Általános Iskola pedagógusainak munkáiból pénteken Békéscsabán, a Jaminai Közösségi Házban. A tárlaton az iskola tizenöt pedagógusának alkotásait mutatták be a diákoknak és az érdeklődőknek. A kiállítást Tomka Márta, az intézmény Madách utcai székhelyének intézményvezető-helyettese nyitotta meg, a diákokból álló kórus pedig Békés vármegyei népdalokat adott elő.

Pető Ibolya, a Jaminai Közösségi Ház vezetője elárulta, a kiállítás apropóját az adta, hogy a pedagógusokból álló festőcsoport a Covid járvány előtt rendszeresen összejárt alkotni, ezen időszakban pedig rengeteg alkotás született. Mint mondta, a csoportnak sajnos a járványhelyzet véget vetett, azonban mindenképpen szerették volna, ha a tanárok egy másik oldalukról is bemutatkoznak a diákoknak. 

A kiállításon több festmény látható, emellett templomi fakazettát, horgolásokat, hímzéseket, bőrdíszműves táskákat, vászonszövést valamint fotográfiákat is megtekinthetnek az érdeklődők. 

Az alkotások március 31-ig tekinthetők meg a Jaminai Közösségi Házban nyitvatartási időben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában