Megtelt a művelődési központ

2023.01.28. 06:35

Ismert és kedvelt dalok csendültek fel a vésztői újévi koncerten – galériával

Újévi koncertet szerveztek a hagyományoknak megfelelően pénteken délután Vésztőn, amelyre teljesen megtelt a művelődési központ. A rendezvényen Karakas Anikó polgármester arról beszélt, mit vár ettől az esztendőtől.

L. B.

Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar lépett fel, közreműködött a Grácia Mazsorett Együttes

A számtalan díjjal elismert, kiemelt arany minősítést is szerzett, Bagoly László vezette Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar lépett fel, ismert és közkedvelt dalokkal. Azt, hogy pontosan milyen slágerek csendültek fel, mindig ismertették előzetesen, és azokról érdekességeket ugyancsak megosztottak. Az ingyenes rendezvényen közreműködött a Grácia Mazsorett Együttes.

Karakas Anikó polgármester köszöntő beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy a számmisztika szerint 2023 a változások éve lesz. Mint fogalmazott, mindenki örömmel venné, ha véget érne a szomszédban dúló háború, a gazdasági és energiaválság, ha megszűnne a magas infláció, illetve, ha befejeződne a koronavírus-járvány is. Bízik benne, hogy a mostani esztendő majd igazi „happy enddel” zárul, és az eddig megoldatlan problémákra ugyancsak születnek válaszok. Reméli, hogy lélekben is mindenki megerősödik, stabilabbá válik, hiszen az elmúlt ével romboló hatásúak voltak. Azzal zárta: jó lenne, ha egy olyan időszak következne, amikor nem túlélni kell, hanem amikor lehet élni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában