Varázslat

2022.12.05. 14:58

Újabb kiállítása nyílt a Padlásterápia alkotóinak Békéscsabán

Varázslat címmel nyílt meg a Padlásterápia alkotóinak tizenkettedik kiállítása múlt hétvégén a Lencsési Könyvtárban.

N. Sz.

Varga Tamás és G. Pataki Mária a megnyitón /Fotó: Martos Katalin/

Varga Tamás alpolgármester köszöntőjében kiemelte, Gubáné Pataki Mária vezetésével egy aktív, egyre több tagot számláló csoport találkozik hétről hétre, és mutatja be rendszeresen alkotásait. A képek életerőt, pozitív gondolatokat sugároznak. Kellemes perceket szereznek, sőt, fontos kérdéseket válaszolhatnak meg, erőt adhatnak a továbblépéshez. 

A Kemény Gitárklub zenés produkciója mellett versekkel is köszöntötték az alkotókat, akik – folytatva az adventi hagyományt – egy-egy képüket jótékony célra ajánlották fel; az eladásukból származó bevétellel a nagycsaládosokat támogatják.

G. Pataki Mária mentor kiemelte, huszonnyolc kiállító lelkes munkájának és sokak támogatásának köszönhető az újabb képcsokor. Hangsúlyozta, külön teremben látható saját, első közös kiállítása Martos Katalin fotóssal, akinek tizenhárom részből álló pillangó-sorozata adta az inspirációt a festményeihez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában