Sasvári Sándor

2022.12.13. 20:18

A siketek és nagyothallók javára szerveztek jótékonysági koncertet Békéscsabán

Az elismert művész, Sasvári Sándor és lánya, Sasvári Léna lépett fel a belvárosi római katolikus templomban.

L. B.

Sasvári Sándor lépett fel a csabai jótékonysági koncerten

Fotó: Bencsik Ádám

Az elismert művész, Sasvári Sándor és lánya, Sasvári Léna lépett fel azon a jótékonysági koncerten, amelyet az önkormányzat szervezett kedden a teljesen megtelt belvárosi római katolikus templomban, ezúttal a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) megyei szervezetének javára. Az eseményen mindenki a lehetőségeihez mérten adakozhatott. Az adventkor hagyományos koncerten általában 250-300 ezer forint felajánlás érkezik.

Szarvas Péter

Szarvas Péter polgármester elmondta, a rendezvény a zeneszeretetet és a segítségnyújtást ötvözte. Mint fogalmazott, az adventi időszakban négy szó van, amelyre összpontosítani szükséges, ezek pedig a jóság, a szeretet, a békesség és a segítségnyújtás. Azt kívánta, hogy ezek vezessék a békéscsabaiakat, és ne csak karácsony előtt, hanem egész évben; hiszen ezek kifejezik az ember lényegét, általuk a világ jobbá válik, és előrébb jut mindenki.

Az eseményen a SINOSZ-t képviselve Orosz Sándor elmondta Pál apostol: A szeretet himnusza című szerzeményét, majd egy csodás dallal jelentkezett a Páduai Szent Antal-társszékesegyház kórusa. Ezt követően léptek fel az est főszereplői, Sasvári Sándor és Sasvári Léna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában