Kreatív helyiek

2022.11.23. 17:45

A kovácsházi híres horgolt fenyőnél már lehet fotózkodni – videóval

Az ország első horgolt karácsonyfája, Mezőkovácsháza ékessége, látványossága a helyére került. 2022-ben is hirdeti a példás összefogást, a nagyszerű, kreatív alkotói hozzáállást.

Cs. I.

A kovácsházi kézműves asszonyok örökre beírták magukat a város történelmébe ezzel a nagyszerű ötletükkel, ami egyre több hazai és külföldi, hasonló alkotói közösséget arra ösztönöz, készítsenek valami hasonlót. 

Ám ez a pompás látványt nyújtó egyedi karácsonyfa és készítői is mindig tudnak valami újdonsággal előrukkolni. Idén megemelték, már majdnem 6 méter a magassága. A fények is a helyükre kerültek. 

Kiváló szelfipont, ezt ki is használják sokan. Ezért fotóversenyt hirdetnek az ötletgazdák: küldjenek szelfiket, vagy családi fotókat, olyanokat, ahol a horgolt fenyővel pózolnak! A felvételeket a Kalocsa Róza Művelődési Központ közösségi oldalára, üzenetben várják. A legjobb fényképeket januárban díjazzák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában