Filharmónia Magyarország

2022.10.10. 13:58

Miklósa Erika Békéscsabán énekel pénteken este

Miklósa Erika és Horváth István közös estjére várják a Filharmónia Magyarország szervezésében október 14-én, pénteken este a Csabagyöngye Kulturális Központba a zenekedvelőket.

P. G.

Miklósa Erika és Horváth István énekművészek pénteken este 7 órakor lépnek fel a Csabagyöngyében /Fotó: Filharmónia Magyarország/

A Filharmónia Magyarország békéscsabai bérletének új évadában olyan művek csendülnek fel, mint a Nessun dorma Puccini remekéből, Adél kacagó dala A denevér című operettből, Kodálytól A csitári hegyek alatt, de a Csárdáskirálynőből is hallhatnak részleteket a zenebarátok. Miklósa Erika igazi jelenség, akinek pozitív kisugárzása és óriási tehetsége egyszerűen beragyogja a színpadot. 

A Kossuth-, Liszt Ferenc-, és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő rendszeres fellépője a Filharmónia hangversenyeknek. A művésznő minden koncertjén teljes odaadással énekel, mindig a legjobbra törekszik. Az évadnyitó hangversenyen Horváth István tenor énekművésszel közösen lépnek színpadra. Összeszokott párosról beszélünk, akik csodálatosan működnek együtt, nem csoda, hogy közös produkciójukkal mindig óriási sikert aratnak. 

A Filharmónia Összhang bérlet összesen öt koncerttel várja a nagyérdeműt a 2022/2023-as évadban. A májusig tartó sorozatban többek között Békéscsabára érkezik az év zenekarának választott Budapesti Fesztiválzenekar is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában