Összművészeti fesztivál

2022.10.14. 12:32

A gyantacsodák után ékszerkészítők is bemutatkoznak Kondoroson

Rómer Ilona festőművész, művésztanár folyatott technikával készült alkotásait, illetve Csarnai-Török Nikolett epoxyból készült, „Gyantacsodák” elnevezésű kézműves termékeit egy héten át tekinthették meg az érdeklődők a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház ifjúsági termében. Hétfőtől újabb kiállításra készülnek.

Ny. L.

A kiállítás rámutatott arra, hogy két különböző technikával hasonló látványvilág is teremthető. A megnyitót követően Rómer Ilona kalauzolta az alkotni vágyókat az akvarell technika csodálatos világába.

Petrovszki-Rigler Ivett, az intézmény vezetője elmondta, az I. Kondorosi Összművészeti Fesztiválon további fantasztikus helyi és elszármazott alkotókkal találkozhatnak, így október 17-étől négy, kézműves ékszereket készítő művész kiállítását rendezik meg. Demcsákné Nagy Katalin és Epresné Tolnai Mária gyöngyékszereit, Gulyás Andrásné horgolt, valamint Szlovák Nikoletta ásványékszereit egy héten keresztül tekinthetik meg az érdeklődők a könyvtár ifjúsági termében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában