Jótékonysági est/Galériával

2022.05.31. 10:27

Telt ház előtt szárnyaltak az angyalok Békéscsabán

Már tizedik alkalommal szárnyaltak az angyalok a Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ, valamint a Békéscsabai Jókai Színház közös jótékonysági rendezvényén hétfőn este a csabai teátrumban.

V. N.

Fotók: Bencsik Ádám

– Több mint 15 éve találkoztunk a lakóotthon színházba járó, színházszerető fiataljaival, akik kíváncsiak voltak arra, hogy mi zajlik a kulisszák mögött. Elmentünk hozzájuk egy beszélgetésre, ahol a színházról, az ott zajló háttérmunkáról is meséltünk. Ez az alkalom olyan jól sikerült, hogy utána alakult egy kis színjátszó kör is – emlékezett vissza Tarsoly Krisztina színművész, a gálaest rendezője.

Mint elmondta, egy idő után mertenk egy nagyot álmodni, és ennek eredménye lett több mint tíz évvel ezelőtt az első gála, rengeteg ember szeretetének és munkájának gyümölcseként.

A műsorban fellépett: a Cimbaliband, Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, a Kaláka együttes, a Misztrál együttes, a Talamba ütőegyüttes, Zsombok Réka, valamint láthatták a nézők a Békéscsabai Jókai Színház és a Viharsarok Táncszínház művészeit is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában