Békéscsaba

2022.05.21. 15:00

Közösségi gálára készül a Csabagyöngye

Vasárnap 16 órától rendezik meg a Csabagyöngye Kulturális Központ egyik legszebb ünnepét, a Csabagyöngye Közösségi Gálát.

Beol.hu

A rendezvényen idén négy kategóriában adnak ki díjakat.

Stark Emlékéremben részesülnek azon személyek, akik a Csabagyöngye Kulturális Központ közösségeiben/szervezeteiben azok fejlődése, gyarapodása, hírnevének öregbítése érdekében kifejtett tevékenységükkel kimagasló érdemeket szereztek.

Csabagyöngye Közösségi Díj elnevezéssel díjat kapnak azon közösségek/társadalmi szervezetek, amelyek huzamosabb ideje kimagasló közösségi és szakmai munkát végeznek.

Csabagyöngye Siker Díj elnevezéssel díjat kap azon személy, aki az intézményben működő közösségből/társadalmi szervezetből indult, és az ott kapott ismeret, tudás is hozzásegítette ahhoz, hogy kimagaslót alkosson vagy tegyen, és ezáltal az intézmény jó hírnevét öregbíti.

Csabagyöngye Tisztelet Díj elnevezéssel díjat kap az a személy és szervezet, aki/amely az elmúlt időszakban kimagasló, jelentős szakmai támogató segítséget nyújtott az intézmény, annak valamely kezdeményezése, programja számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában