Made in Hungária

2022.05.20. 16:32

Bécsben mutatkozik be a csabai társulat

Fenyő Miklós-Tasnádi István Made in Hungária című musicaljét hallhatja az, aki ellátogat vasárnap a bécsi Praterbe.

V. N.

Archív fotó

Az Ausztriai Magyar Szervezetek Kerekasztala által szervezett AchtUngarn a magyar műveltség nyolc területére: a folklórra, a művészetre, a tudományra, a történelemre, a gasztronómiára, a sportra, a zenére és a kultúrára hívja fel szomszédaink figyelmét. Az esemény fővédnöke Nagy Andor, hazánk bécsi nagykövete.

- A kétnapos, Magyarországot bemutató fesztiválon teátrumunk lesz az egyetlen színházi fellépő, záróeseménye lesz a békéscsabai művészek fellépése. A Made in Hungária szereplőgárdájából Ormándy M. Keve, Nagy Róbert, Kiss Viktória, Puskás Dániel, Király M. Alexandra, Szász Borisz, Laszkó Viktor, valamint Berndt Richárd szh., Bartus Botond szh. és Márki Szabina mutatkoznak be Bécsben, és természetesen csapatunkat erősítik a Viharsarok Táncszínház művészei is: Mlinár Péter, Gáspár Bendegúz, Fazekas Döníz, Földes Roxána, Oláh Dániel és Tóth Luca – osztotta meg velünk Seregi Zoltán, a csabai teátrum igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában