Kultúra

2022.03.21. 13:00

Gálával ünnepelt a csabai színistúdió

Kétórás, nagyszabású, számos fellépőt felvonultató gálát rendeztek vasárnap annak apropóján, hogy harmincéves lett a Csabai Színistúdió.

L. B.

„Újra itt van a nagy csapat!” – ezzel a dallal zárult a gála /Fotó: Imre György/

A program végén a színpadra szólították a volt és jelenlegi színistúdiósokat, akik egy-egy szál virággal várták felkészítőiket. A volt tanoncok nevében Sánta László mondott köszönetet és adott át egy ajándékot Szente Bélának, és hozzátette: a színistúdiónak köszönheti, hogy az lett, aki. Kerepeczki Nóra pedig hozzátette: meglepték a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatóját egy hordozható adattárolóval is, amelyen rajta lesz az összes színistúdiós anyag.

Szente Béla hangsúlyozta: a színistúdiósok nem neki, hanem a tanáraiknak, de leginkább maguknak köszönhetik, hogy elérték azt, amit szerettek volna. Visszaemlékezett egy 90-es évek végén a színistúdióval kapcsolatban vele készült interjúra, ahol megkérdezték tőle, hogy miként sikerült ennyi tehetséget találnia. Akkor azt felelte, hogy ez bármelyik városban ment volna, de most kiemelte: ez csak itt, Békéscsabán jöhetett össze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában