nagylemez

2021.08.09. 12:31

Hazai koncerttel melegít az Abbey Road-ra a Dirty Slippers

A Lobó-Szalóky Lázár és Bodrogközy Rita szerzőpáros által vezetett gyulai Dirty Slippers zenekar még a tavalyi karantén ideje alatt kezdte el a stúdió munkálatokat a Vársz valahol című nagylemezén.

B. O.

Az albumon, amelyen három kiváló, nemzetközi producer irányítja a munkálatokat, akik közül az Oasis-szel és Mike Oldfield-del dolgozó George Shilling nagyot lendíthet a zenekar nemzetközi, elsősorban angliai karrierjén.

A Dirty Slippers ugyanis, a Beatles által legendássá vált londoni Abbey Road stúdióba tart befejezni a lemezét, egészen pontosan ennek a korongnak az angol nyelvű dalait rögzítik majd a sokat látott falak között. A felvételeket George Shilling producer dirigálja majd, akihez csatlakozik a stúdió egyik kiváló hangmérnöke, Neil Dawes is, aki többek között a Yesterday filmzenei lemezén dolgozott vagy legutóbb éppen a popsztár, Justin Bieber egyik dalán.

Nem véletlen, hogy a sikeres pop-rock zenekar, a kiutazás előtti utolsó koncertjét, pont Békéscsabán adja, a Csabagyöngye Kulturális Központ Stég színpadán, augusztus 12-én este nyolc órától. A belépés ingyenes, a zenekar pedig egy hosszabb, megújult koncertműsorral várja majd a nagyérdeműt, a fellépés után pedig azonnal indulnak a ferihegyi repülőtérre.

A zenekar legújabb videoklipje:

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában