előadás

2021.05.26. 17:06

Békéscsabára érkezik a Zenthe Ferenc Színház

A féléves kényszerszünet után megkezdi országjárását a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház; a társulat augusztus 20-ig 40, székhelyen kívüli felkérésnek tesz eleget – tájékoztatta a színház az MTI-t szerdán.

MTI

A következő három hónapban a tervek szerint negyven vendégjáték vár Nógrád megye színházára. A helyszínek között neves szabadtéri fesztiválok és turisztikai desztinációk is megtalálhatók, többek között a szentendrei skanzen, a Városházi Esték (Békéscsaba), a Muzsikál az Erdő (Mátra), a Kultkikötő (Balatonboglár), az Agria Játékok (Eger), az Esztergomi Várszínház, a Mandala Nyár (Nyíregyháza), valamint a Szarvasi Vízi Színház, de a társulat megfordul Sárvár, Gyöngyös, Jászberény, Nagykőrös és Sajószentpéter szabadtéri színpadán is.

A színház emellett folytatja turnéját a Déryné Program Országjárás Alprogramja keretében, főként Molnár Ferenc Az ördög és Mikszáth Kálmán Szent Péter esernyője című darabja kerül színre előadásukban az ország legtávolabbi járásaiban, például Edelényben, Zalaszentgróton vagy a Békés megyei Szeghalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában