művészet

2020.08.07. 17:33

Képzőművészeti tárlat nyílt Orosházán

Ismét megtöltötték élettel a képzőművészet iránt érdeklődők a Petőfi Művelődési Központ előcsarnokát a pénteki megnyitón, ahol az Orosházi Képzőművészeti Közhasznú Egyesület 12 tagjának munkáit csodálták meg.

Cs. I.

Dávid Zoltán ajánlotta a látogatók figyelmébe a tehetségek munkáit, emellett emlékeztette a résztvevőket, hogy a lehetőség egy hónapon át adott. Csodálkozzanak rá azokra a témákra, amik inspirálták a képek készítőit.

– Az alkotóknak gratulálok, hiszen a képzelethez nem kevés tudás és kitartás társult. Egyáltalán nem könnyű olyat teremteni a művészet eszközeivel, ami gyönyörködteti, elvarázsolja a nézőt, s leköti a figyelmét, elgondolkodtatja – tette hozzá.

– Még nehezebb lehet olyat alkotni, amivel maga az alkotó is elégedett. Szeretném megnyugtatni a kiállítókat: elégedettek lehetnek. Mert festményeik hatással vannak ránk. Jó most itt lenni, jó a képekben elmerülni. A tárlat sokszínű, a léleknek kedves. Gratulálok a szervezőknek, hogy színesebbé teszik Orosháza kulturális életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában