videóval, galériával

2020.06.13. 14:11

Jubileumi évadot nyitott a Szarvasi Vízi Színház

Liszt Ferenc Magyar rapszódiájával – amit az egri Gárdonyi Géza színház tánctagozata adott elő – és gálaműsorral kezdődött el pénteken a Szarvasi Vízi Színház X. évada. Az esemény elején Nagy Szilárd és Ragány Misa énekelte el az Európa 2020 című dalt. A jubileumi szezont Fekete Péter, az Emmi kultúráért felelős államtitkára, Babák Mihály polgármester, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Seregi Zoltán, a Jókai Színház igazgatója és Csasztvan András, a Cervinus Teátrum igazgatója nyitotta meg.

V. E.

Fotó: BENCSIK ADAM

Dr. Szabó Károlyné művészeti vezető elmondta, az idény első hónapja a Vízi Színházban a háláról és a köszönetnyilvánításról szól majd. Ennek jegyében minden pénteken és szombaton más-más szakterületen, de egyaránt a frontvonalban dolgozó és helytálló embereknek játszanak majd a színészek, ingyenes előadások keretében. Majd a hagyományokhoz híven a Cervinus Művészeti Fesztivállal folytatódik a nyár, amit a Teátrum Fesztivál zár majd.

Végül megtudtuk, az augusztus 22-ig tartó évadban a kormányrendelet értelmében a programok szigorú higiéniai szabályok és ültetési rend betartásával, korlátozott nézőszámmal zajlanak majd, a belépéshez pedig várhatóan előzetes regisztráció lesz szükséges.

Bővebben az eseményről IDE KATTINTVA olvashat.

A gálaműsort két részletben itt tekintheti meg:

 

ELŐZMÉNY:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában