Gyorsétterem

2019.05.13. 14:24

Újra kinyit a McDonald’s Békéscsabán?

Több olvasónk is megkereste portálunkat, hogy igaz-e a hír miszerint visszatér a McDonald's a megyeszékhelyre, ráadásul McDrive-val, azaz autós kiszolgálással kibővülve. A cégnél egyelőre nem tudtak konkrétumokat közölni.

A hálózat még 2015-ben számolta fel a térség egyetlen ilyen típusú éttermét, azóta azonban a hasonló szolgáltatást nyújtó intézményekből több is nyílt a megyében.

Illusztráció: Shutterstock

Olvasóink két ingatlant is megjelöltek a visszatérő hamburgeres helyszíneként: egyesek a volt Shell kútra a Bartók Béla úton, míg mások egy, az Elefánt Klub melletti helyszínre tippeltek. Némelyek szerint előbbinél előny lehet a kialakított forgalmi rend, mely már a benzinkútnál is működött, viszont hátrány, hogy távol van a szűken vett belvárostól. Utóbbinál viszont pont fordított a helyzet, a forgalmi rend és kialakítás vélhetően nem a legideálisabb egy autós étteremnek, ellenben közel egy nagy forgalmú bevásárlóközpont, és elérhető közelségben van a gyalogosok számára is.

Megkerestük a gyorséttermet, hogy igaz-e a pletyka. A McDonald’s válaszában kifejtette, hálózatfejlesztésük célja, hogy vendégeik számára a legkényelmesebben elérhető helyeken, kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessenek éttermeket.

„A belvárosi étterem bezárásakor jeleztük, hogy a békéscsabai vendégeink iránt elkötelezettek vagyunk, és folyamatosan keressük egy új étterem nyitásának a lehetőségét. Egyelőre konkrét tervekről nem tudunk részleteket megosztani, de amint erre lehetőség lesz, tájékoztatni fogjuk vendégeinket” – zárult az étteremlánc hírportálunknak küldött válasza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában