ünnepség

2018.07.12. 20:02

Több százan köszöntötték Vésztőn Magyarország Szépét

A város apraja, nagyja összegyűlt csütörtökön, hogy közösen köszöntsék a település szülöttjét, Szarvas Andreát, a Miss World Hungary szépségverseny nyertesét. A szépségkirálynő a korona mellett a legszebb mosoly díját is elhozta, decemberben pedig Kínába utazik a nemzetközi megmérettetésre.

Busi Ottó

Szarvas Andrea lovashintón érkezett a polgármesteri hivatalhoz, ahol már több százan várták, hogy üdvözölhessék a szépségkirálynőt.

Mint Szarvas Andrea általános iskolai tanítójától megtudtuk, a lány tudatosan, hosszú ideje készült a versenyre, arra, hogy egyszer szépségkirálynő lesz. Ezt a településen sokan tudták. A vésztőiek úgy nyilatkoztak, nagyon büszkék Andira, és örömmel tölti el őket a lány sikere. A helyiek egy emberként szorítottak neki, az általunk megkérdezettek mindegyike televízión keresztül is követte az eseményeket.

Molnár Sándor, a település polgármestere elmondta, Vésztőn ismert volt, hogy Andrea célként tűzte ki azt, hogy egyszer szépségkirálynő lesz. Ahogy fogalmazott, itt az élő példa, hogy igenis meg lehet csinálni bármit, csak akarni kell.

Szarvas Andrea meghatódva köszönte meg a támogatást, úgy fogalmazott, akárhová is kerül, sosem felejti el Vésztőt. Fotó: L. P.

– Nagyon nagy büszkeség számunkra, hogy Békés megyéből, Vésztőről, egy ilyen kis városból is megmutathatjuk azt, van lehetőség arra, hogy kellő akarattal az általunk kitűzött célokat és nagy eredményeket is el tudunk érni. Azt gondolom, Andi mindenkinek példával szolgálhat: nem attól függ a siker, hogy ki hová születik, hanem attól, hogy mennyire eltökélt valaki a céljai megvalósítása érdekében – mondta a település első embere.

 

Szarvas Andrea, miután megérkezett, a polgármesteri hivatal előtt felállított emelvényhez sétált, közben többször is összeölelkezett a helyeikkel, fogadta a gratulációkat és az ajándékokat.

A város képviselőinek üdvözlő beszédei után a lány könnyeivel küszködve mondott köszönetet a helyieknek. Mint elárulta, a felkészülés és a verseny alatt mindig kapta a híreket, a bátorítást az itthoniaktól. Az eltel időszak elmondása szerint nagyon kemény volt, sokszor érezte, hogy összeesik a kimerültségtől, és feladja, de a helyiek támogatása mindig újabb és újabb erőt adott a folytatáshoz.

https://gph.is/2JexW6J

 

– Sokszor úgy aludtam el, hogy az üzeneteiteket olvasgattam, ez adta nekem az erőt, a kitartást, hogy ne adjam fel – köszönte meg elcsukló hangon a szépségkirálynő.

A város meglepetéssel is készült Szarvas Andreának: támogatják, hogy a lány ne egyedül utazzon a Miss Word 2018 kínai versenyére, és egy százszeletes tortát is kapott, 20 gyertyával. Az idei év szépségkirálynője ugyanis nemrégiben ünnepelte születésnapját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában