Békéscsaba

2018.10.21. 17:50

Sokakat érdekelt a Kollabor

Péntek este mutatták be a Kollabort, Békéscsaba legújabb közösségi alkotóterét a Békés Megyei Könyvtárban.

cof

A rendezvényen három húszperces előadást hallhattak az érdeklődők. A terem dugig telt emberekkel, így a későn érkezők már csak állva tudták végighallgatni az érdekes prezentációkat.

A szerző felvételei

Először Mári Zsuzsanna, a Telekom munkatársa osztotta meg tapasztalatait az érdeklődőkkel. Zsuzsanna tíz éve dolgozik a cégnél és számtalan startup kezdeményezésben vett már részt a hosszú évek alatt.

A második előadást Fodor Bence tartotta. Bence Paul Graham előadásának – amit a Stanford Egyetemen tartott meg 2014-ben – rövidített, magyarra fordított változatával készült.

Végezetül Koszecz Sándor, a kollabor természettudományos élményközpont projektvezetője ragadott mikrofont, aki felvázolta, hogy milyen lehetőségeket rejt magába a Kollabor.

Az előadások után sokan maradtak az intézményben, hogy feltegyék kérdéseiket a három előadónak, megnézzék az alkotótér konyháját és megtekintsék a 3D nyomtatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában