választás

2018.01.22. 10:55

Simonka György: folytatjuk a munkát Dél-Békés érdekében

Mint azt megírtuk, Békés megye 4-es számú, orosházi központú választókerületében Simonka György országgyűlési képviselőt indítja a Fidesz-KDNP pártszövetség az április 8-ai választáson.

Simonka György azt mondta: a cél a munka folytatása Dél-Békés fejlesztése és az itt élők segítése érdekében.

– Készen állunk arra, hogy folytassuk a munkát, kitörjünk az eddigi mellőzött szerepünkből, és határozottan kiálljunk az itt élők érdekeiért – mondta Simonka György – Ez ma már nem egy választási ígéret, eredményeink bizonyítják az elmúlt évek kitartó közös munkáját.

Több milliárdos forrásból felújítjuk az óvodákat, iskolákat, egészségügyi és szociális intézményeket, út- és kerékpárút hálózatunkat, piactereinket, valamint ipari, gazdasági és turisztikai fejlesztésekbe kezdünk. Orosházának kiharcoltuk a tanuszodát, és felépítjük a városban a legmodernebb mozit, Mezőkovácsházának vadonatúj tornacsarnokot lobbiztunk ki, és már itt is a tanuszodáért folytatjuk a munkát.

Simonka György hozzátette: több évtizedes adósságok rendezésébe kezdtek a körzet minden településén és tovább építik, szépítik Dél-Békést, hogy a komplex térségfejlesztési koncepció, a Calendula Terv segítségével biztos munkahelyeket, biztos megélhetést és jövőképet nyújtsanak a dél-békésieknek, hogy jó legyen itt élni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában