olvasóink szerint

2018.03.19. 10:48

Olvasóink majdnem fele szerint még ráér elkezdeni a kerti munkálatokat

E heti szavazásunkban arra kerestük a választ, hogy olvasóink a szeszélyes időjárás ellenére nekiláttak-e már a kerti munkálatoknak.

H. D.

Talán pont a változékony időjárásnak köszönhetően – noha már március hónap második felébe léptünk – a válaszadók majdnem fele, mintegy 43 %-a nem kezdte még el a tavaszi teendőket. Az ablakon kitekintve meglehet, ők döntöttek jól.

22 % úgy gondolja, hogy ha törik, ha szakad, de időben el kell kezdeni az udvar felásását és a veteméyezést. Talán ők most nem túl szerencsések, reméljük a havazás és a hideg nem okoz nagy károkat nekik.

Alig lemaradva, a válaszadók 21 %-a valószínűleg társasházban lakhat, mivel arra a választási lehetőségre nyomtak rá, hogy nincs kertjük.

A szavazók egy kisebb hányada, 8%-a abban a szerencsés helyzetben van, hogy neki nem kell ilyenekkel foglalkoznia, hiszen kertésze van, aki leveszi ezt a terhet a válláról.

Páran már a korai veteményt el is ültették, ők az összes válaszadók csupán 6 %-át teszik ki.

[eweb-voting id="1216521"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában