kánikula

2018.08.14. 11:10

Nőtt a forgalom a békéscsabai Árpád-fürdőben

A kánikulában sokan töltik szabadidejüket a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdőben, ahol ilyenkor a reggeli és a késő délutáni órákban vannak a legtöbben – tudtuk meg Zsadon Endre igazgatótól.

V. E.

A legforróbb nyári napokon jelentősen növekszik a strand forgalma, számos család a reggeli vagy a délutáni időszakban, három órás jeggyel látogat a fürdőbe, de többen egész napjukat a medencék mellett töltik. Sokan járnak úszni is, azt főleg a reggeli órákban, de vízilabda edzés is folyamatosan van, ami a strandolással nem mindig egyeztethető össze. Legforgalmasabb napjuknak a megszokottal ellentétben a hétfőt tartják, amit annak tudnak be, hogy a családi vasárnapi ebéd során a nagyszülők eldöntik, hogy a következő hétköznapon kiviszik az unokákat – mondta el Zsadon Endre.

Hozzátette, tapasztalataik szerint sokan nem veszik figyelembe azt a javaslatot, miszerint 11 és 15 óra között nem érdemes napon tartózkodni, ebben az időszakban is ugyanúgy napoznak és fürdőznek, mint a „hűvösebb” órákban, viszont a meleg vizes medencéket kevesebben használják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában