konferencia

2018.09.21. 15:31

Mérték-tér: tapasztalatcserére is lehetőség nyílt

Mérték-Tér címmel szervezett konferenciát a Mentálhigiénés Egyesület pénteken a békési megyeszékhelyen, a Csabagyöngye Kulturális Központban.

N.-L. V.

A program egy, az önkormányzat, a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület, az Egyensúly AE Egyesület és a MERSZ Közhasznú Alapítvány konzorciuma által elnyert pályázati (TOP) forrásból valósult meg. Az eseményen részt vett Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Szarvas Péter polgármester is.

Egészségügyi és mentálhigiénés szakemberek tartottak előadásokat a résztvevő szociális szakembereknek, pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak, civil segítőknek. Workshopokat is tartottak, ahol a szakterületek specialistái vezették a csoportokat.

Opitzerné Tóth Zsanett projektmenedzser elmondta, a konferencia célja az volt, hogy az akcióterületen dolgozó szakemberek, civilek, önkéntesek megismerhessék egymás munkáját. Továbbá jó gyakorlatokat sajátítsanak el, tapasztalataikat kicseréljék, valamint, hogy az elméleti tudásuk növekedjen a neves szakemberek ismeretátadásával, és a problémamegoldó képességük ugyancsak erősödjön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában